Hae
Fun, Fitness and Fashion
Kaupallinen yhteistyö

Maailman mukavin vilttihuppari

Kaupallinen yhteistyö: Comfystore

Sain talvella testiin Comfystoren vilttihupparin, jota voisi kuvata sanoilla maailman mukavin vilttihuppari. Kyseessä on todellakin jättimäinen huppari, jonka sisään voi kääriytyä. Comfy on todella miellyttävää ja ennenkaikkea lämmintä materiaalia eikä talven pahimmissakaan pakkasissa tule kylmä.

Comfyn tarina lähti alunperin liikkeelle Comfy Originalista, joka on se aito ja oikea Comfy (minunkin Comfyni on tätä mallia). Comfy on niin suuri, että mahdut sinne varmasti kokonaan sisään eikä se taatusti purista mistään. Comfyssä on iso pehmeä huppu, jättimäinen etutasku sekä pitkä helma, jonka alle pääsee kylmyyttä pakoon. Materiaaliltaa Comfy on pehmeää sherpaa sisäpuolelta ja ulkopuolelta lämmintä fleeceä.

Comfy Original on kaksikerroksinen huppari, joka on erittäin lämmin, mutta saatavilla on myös Comfy Dream, joka on hieman kevyempi versio Comfystä. Dream on yksikerroksinen vilttihuppari ja se menee viikatessa myös huomattavasti pienempään tilaan. Talveksi Original olisi parempi vaihtoehto, kun taas kevääksi suosittelen ennemmin Dream-mallia, sillä se on tosiaan kevyempi, mutta ominaisuuksiltaan yhtä mukava kuin Original.

Omasta mielestäni Comfyn parhaat puolet ovat ehdottomasti mukavuus sekä se, että Comfy on todella lämmin. Nyt kun kevät alkaa koittaa, niin Comfy Original siirtyy hetkeksi varastoon, sillä näille ilmoille se on ainakin itselleni mukavuudestaan huolimatta liian lämmin. Comfya voi myös käyttää ulkona ja Rukalla ollessamme olisikin varmasti pitänyt vetää tämä päälle pahimmilla pakkasilla.

Oletko sinä kokeillut Comfya ja tiedätkö, miltä maailman mukavin vilttihuppari tuntuu päällä?

Saattaisit myös pitää: https://funfitfash.vaikuttajamedia.fi/2021/03/21/helsinki-outletin-ostokset/

Kaupallinen yhteistyö: Comfystore

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *