Hae
Fun, Fitness and Fashion
Kaupallinen yhteistyö

Kilpailuta pankit ja valitse edullisin

Kaupallinen yhteistyö: Sortter

Kilpailuttaminen on monelle tuttu asia varmasti mm. sähkön, vakuutusten sekä puhelin- ja internet-liittymien osalta, mutta oletko aiemmin kilpailuttanut lainojasi? Kuten myös asuntolaina, myös vakuudettomat kulutusluotot, kuten esimerkiksi remontti– ja autolainat kannattaa aina kilpailuttaa etukäteen, jotta saat varmasti parhaan tarjouksen. Kilpailuta pankit ja valitse edullisin, jotta vältyt parhaiten ylimääräisiltä kuluilta ja saat juuri itsellesi parhaan mahdollisen tarjouksen.

Meidänkin taloudessa auto on ostettu suoraan autoliikkeen tarjoamalla rahoituksella, mutta kilpailutus kannattaisi varmasti tässäkin tapauksessa. Sortterin sivuilla voit tarkistella sivuilla olevalla laskurilla millaisiksi autolainan määrä kuukaudessa ja korot muodostuisivat erilaisilla valinnoilla. Muutoin olen ollut ahkera kilpailuttamaan ja kilpailutan säännöllisesti mm. sähkömme. Huolehdin myös, että vakuutuksissamme on aina voimassa parhaat mahdolliset hinnat ja asuntolainapankkiammekin vaihdoimme viime vuonna. Asuntolainassa suosittelen aina tarkistamaan ajoittain koron oman pankkisi kanssa, vaikka et pankkia vaihtaisikaan. Jos korkosi on ollut alunperin korkea, pankki voi olla halukas laskemaan sitä ja useat pankit tarkistavat korkoa itsenäisestikin. Autolaina kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa etukäteen Sortterilla, jotta olet jo ostotilanteessa tietoinen parhaasta mahdollisesta lainasta.

hanami

Sortter on suomalainen lainojen vertailupalvelu, joka vertaa pankkien lainatarjoukset puolestasi – aivan kuten hotellien vertailusivut vertaavat sinulle hotellit. Jättämällä hakemuksen Sortterille, he etsivät sinulle parhaiten toivomaasi lainasummaa ja laina-aikaa vastaavat lainatarjoukset eri lainanmyöntäjiltä. Lainatarjouksesi järjestetään aina edullisuusjärjestykseen ja kaikki lainaehdot näytetään reilusti, jotta edullisimman lainan valinta on sinulle mahdollisimman helppoa. Sopivan lainan löytyessä myös sen nostaminen käy vaivattomasti Sortterin kautta. Sortterilla on myös parhaan koron takuu eli mikäli löydät toisaalta edullisemman lainan, lainojen hintaerotus hyvitetään sinulle.

Sortter ei siis ole lainanantaja, vaan puhtaasti kilpailutus- ja vertailupalvelu, jonka avulla voit tutkia vaivattomasti eri vaihtoehdot erilaisille lainatyypeille. Kun meilläkin on edessä seuraavan kerran autonvaihto edessä (joka on toivottavasti pian, sillä haaveilen ladattavasta hybridistä), aion kokeilla Sortterin vertailupalvelua, jotta olen jo ostohetkellä tietoinen parhaista tarjouksistani. Suosittelen kokeilemaan Sortteria, sillä miksi maksaisit turhasta kun voit säästää!

Oletko sinä joskus kokeillut Sortteria tai muuta kilpailutuspalvelua?

Lue edellinen postaukseni: https://funfitfash.vaikuttajamedia.fi/2021/05/16/kirsikkapuiden-loistoa-vuonna-2021/

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Sortter

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.