Hae
Fun, Fitness and Fashion

Illallinen ravintola Campissa

Rukalla ollessamme söimme pääasiassa ulkona tai no ulkona ja ulkona, haimme ravintolasta meille illallisen mukaan. Kävimme kuitenkin viimeisenä iltana syömässä itse ravintolassa asti. Matkasimme Rukankylästä gondolihissillä Valleyn puolelle, jossa meitä odotti illallinen ravintola Campissa. Camp kitchen & bar tarjoilee ruokia ympäri maailman, omien sanojensa mukaan ”lempiruokiamme Turusta Thaimaahan, Nuorgamista New Yorkiin ja maisemareittejä takaisin.”

Olimme jo etukäteen miettineet ottavamme Glamping menun, joka on viiden ruokalajin illallinen. Menun sisältöä ei ole paljastettu etukäteen ja tällaiselle epäluuloiselle se olikin iso ”riski” 🙊 Onneksi kuitenkin otimme tämän menun, koska menu oli todella hyvä.

Alkupalat

Menuun sisältyi kaksi alkupalaa sekä kokin tervehdys (ensimmäinen kuva). Etenkin kokin tervehdys oli mieleeni, sillä se sisälsi lohta ja soijaa. Viimeisen kuvan halloum-ranskalaiset yllättivät minut täysin, sillä en yleensä ole halloumin ystävä. Nämä kaikki annokset kuitenkin maistuivat erittäin hyvältä ja onneksi uskalsin kokeilla uutta.

Pääruuat

Menuun kuului kaksi pääruokaa, joista ensimmäinen oli korealaiset ribsit. Rakastan ribsejä yli kaiken, joten myös tämä annos oli kovasti mieleeni. Toinen pääruoka oli Red Currya, joka olisi myös ollut sellainen annos etten olisi sitä uskaltanut muutoin tilata. Red Currya oli niin valtava annos, ettei Campista olisi vahingossakaan tarvinut poistua nälkäisenä. Muut annokset olivat selkeästi vain maistiaisia, mutta tätä oli kunnon kulho emmekä jaksaneet syödä kaikkea. Jos olisimme jaksaneet, lisääkin olisi kuulemma saanut!

Jälkiruuat

Jälkiruuaksi menuun kuului suklaakakkua sekä jäätelöä. Myös prinsessa sai toki oman annoksensa jäätelöä ja se olikin niin iso, että neiti joutui tunnustamaan tappionsa isolle annokselle. Harvoin käy näin, ettei lapsi jaksa syödä jäätelöään loppuun!

Illallinen ravintola Campissa ylitti kyllä kaikki odotuksemme ja uskon, että tulemme vierailemaan Campissa myös uudelleen ollessamme Rukalla. Vaikka majoittuisit Rukankylän puolella, pääset gondolihissillä vaivattomasti ja nopeasti Valleyn puolelle. Kun teet pöytävarauksen Campin omilla sivuilla ennakkoon, saat lisäksi gondoliliput veloituksetta seurueellesi. Kannattaa kuitenkin huomioida gondolin aukioloajat eli liikkuminen onnistuu helpoiten niiden puitteissa. Meillä meni menun syömiseen liki 2,5 tuntia, joten haluat syödä menun rauhassa, siihen kannattaa varata aikaa riittävästi. Erittäin vahva suositus Camp kitchen & barille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *