Hae
Fun, Fitness and Fashion
Kaupallinen yhteistyö

Olohuoneen uusi matto

Kaupallinen yhteistyö: Matto.fi

Meillä syksyfiilistely on jo aloitettu täysillä ja sehän tietää mm. sisustuksen vaihtamista hieman kodikkaampaan ja lämpimämmän sävyiseksi. Tällä kertaa sisustuksemme muuttui olohuoneessa, sillä saimme sinne uuden maton. Olohuoneen uusi matto on tilattu matto.fi-valikoimasta ja se on nimeltään Dawn Foam. Koska olohuoneemme pöytä on niin iso, olohuoneemme matto täytyy olla kooltaan iso, sillä ”normaalin kokoinen” matto jäisi melkein kokonaan pöydän alle. Tykkään myös itse, että matto suojaa parkettia eikä olohuoneessa kaiu kun matto on hieman isompi. Uusi mattomme on kooltaan 200 x 285 ja se on Dawn Foam-mattojen suurin koko.

Dawn Foam-matosta löytyy kauniin trendikäs verkonsilmä-kuvio. Matto on polypropeenia, joka on erittäin hyvä materiaali pikkulapsiperheeseen, sillä se on helppo pitää puhtaana sekä imuroida. Meiltä löytyy robotti-imuri, joka imuroi tämän vaivattomasti ja tehokkaasti. Vaalea väri on toki pienoinen riski pienen lapsen kanssa, mutta edellinen valkoinen pörrömattommekin pysyi yllättävän hyvin puhtaana.

Me valitsimme tämän Dawn Foam-maton olohuoneeseen, mutta se sopisi myös keittiöön tai eteiseen pintansa ansiosta. Kuvioitu pinta tuo myös mukavaa kontrastia sisustukseen. Dawn Foam-maton löydät matto.fi-valikoimasta kolmessa eri värissä ja viidessä eri koossa. Matto sopii myös hyvin yhteen lattialämmityksen kanssa ja meidänkin kodissamme on jokaisessa huoneessa vesikiertoinen lattialämmitys.

Olohuoneemme uusi matto on mielestäni erittäin kaunis ja meille sopiva valinta, sillä se sopii tällaiselle laiskalle siivoojalle ja se on helppo puhdistaa Marseille-saippualla mikäli matolle tippuu jotain likaa. Arvostan myös sitä, että robotti-imuri pystyy putsaamaan maton roskista kätevästi eikä minun tarvitse kaivaa järeämpää imuria esiin. Tykkään myös Dawn Foamin kauniista kuosista, joka tuo mukavaa kontrastia muuten hieman rauhallisempaan olohuoneeseemme. Dawn Foam on myös hintatasoltaan oikein sopivan hintainen, sillä matto maksaa suurimassa koossa 129 euroa.

Matto.fi myymälät löydät sekä Vantaalta että Salosta ja ostoksia voit tehdä luonnollisesti myös verkkokaupassa.

Lue edellinen postaukseni: Relove Stockmann

Kaupallinen yhteistyö: Matto.fi

2 kommenttia

  1. Jaana kirjoitti:

    Ihana matto♥️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.