Hae
Fun, Fitness and Fashion
Kaupallinen yhteistyö

Kodin remontointi nostaa asunnon arvoa

Kaupallinen yhteistyö: Sortter

Kodin remontoiminen on yksi parhaita keinoja nostaa oman asunnon arvoa mikäli asunto on tarkoitus myydä eteenpäin. Keittiön tai kylpyhuoneen päivittäminen nykyaikaisemmaksi nostaa usein asunnon arvoa paljonkin myyntitilanteessa ja investointi esimerkiksi remonttilainaan voi olla erittäin kannattavaa. Kodin remontointi nostaa asunnon arvoa yleensä sitä paremmin mitä pidemmälle ajanjaksolle päivitys osuu. ”Huonokuntoinen” ja vuosikymmenten takainen keittiö on esimerkiksi helppo tapa nostaa asunnon arvoa. Kotia remontoimalla myös oma asumismukavuus yleensä nousee, kun repsottavat saumat tai vanhanaikaiset kodinkoneet ja pinnat päivitetään uusiin.

Remontoinnissa kannattaa ottaa huomioon luonnollisesti sekä budjetti että remontin perimmäinen tarkoitus. Kumpikin osa-alue on syytä suunnitella huolellisesti, sillä remontit ovat usein melko kalliita. Remontin hintaan voit vaikuttaa materiaalivalinnoilla sekä tietysti työn koolla. Isompi remontti maksaa luonnollisesti enemmän ja ainakin työ on sellainen asia, jossa ei kannata liiaksi säästää. On parempi tehdä priimaa kuin maksaa kallita korjauskustannuksia jälkikäteen huonosta remonttijäljestä.

Remonttilaina kannattaa myös aina kilpailuttaa ja kilpailutuksen voit tehdä Sortterin remonttilaina-sivuilla. Sortter on lainojen kilpailutuspalvelu, joka etsii parhaat lainat juuri sinun tarpeisiisi. Sortter ei siis myönnä itse lainoja, vaan kilpailuttaa ne. Hakemuksen voit tehdä ilmaiseksi Sortterin sivuilla etkä sitoudu hakemuksella mihinkään. Lainapäätöksen saat jo samana päivänä. Vertaile saamasi lainatarjoukset ja valitse niistä itsellesi paras, ja ei kun sitten remontoimaan!

”Remonttilaina on vakuudeton laina, jota on mahdollista hakea 1 000 euron ja 60 000 euron välillä. Remonttilainan laina-aika on 1–15 vuotta. Rahoita pienet korjaustyöt tai suuremmat remontit omassa asunnossasi tai mökillä remonttilainan avulla.”

Lue edellinen postaukseni: https://funfitfash.vaikuttajamedia.fi/2021/08/22/olohuoneen-uusi-matto/

Kaupallinen yhteistyö: Sortter

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *