Hae
Fun, Fitness and Fashion

Vuoden 2021 joulukalenterit

*Sisältää mainoslinkkejä

Lokakuu käynnistyi juuri eikä heti ensimmäisenä tulisi kenties tämän postauksen aihe mieleen, mutta lokakuu on se aika toimia mikäli haluat varmistaa itsellesi parhaan joulukalenterin! Tässä postauksessa esittelen teille vuoden 2021 joulukalenterit sekä niiden ostopaikat. Olen myös arvioinut joulukalentereita omien kokemusteni perusteella.

Kurkataan siis vuoden 2021 joulukalenterit!

*NYX Professional Makeup Gimme Super Stars! Advent Calendar

24 Day Holiday Countdown NYX Professional Makeup-kalenteri sisältää 24 suosittua tuotetta sekä pienoiskokoisena että täysikokoisena! NYXin kosmetiikka on itselleni tuttua, mutta en ole koskaan kokeillut NYXin kalenteria. Olen kuitenkin kuullut paljon hyvää kalenterista ja on aina plussaa, jos kalenterista löytyy myös täysikokoisia tuotteita pelkkien matkakokojen lisäksi. NYXin kalenterin voit tilata Kicksistä ja kalenteri maksaa 77,50 euroa ja sisältö on arvoltaan 110 euroa.

*MAC Advent Calendar Advent Calender 24 Gift Box

M·A·C:in 24 taianomaista hetkeä! Valloittava Box Of Tricks -adventtikalenteri on hurmaava lahja, jota on saatavana vain rajoitettu erä. Kotelo on kuin optinen illuusio, joka kätkee sisäänsä pieniä ja suuria yllätyksiä avattavaksi joka päivä. Tämä MACin kalenteri voisi olla yksi potentiaalinen vaihtoehto omaksi kosmetiikkakalenteriksi tänä vuonna. Myös MACin kalenterin voit ostaa Kicksistä ja kalenterin hinta on 154,50 euroa ja kalenteri on arvoltaan 370 euroa.

*Lumene 24 Nordic Beauty Wonders Advent Calendar

Ylellinen pohjoinen kauneusjoulukalenteri sisältää 24 rakastettua Lumene-tuotetta. Jokaisesta uudesta luukusta paljastuu ihastuttava yllätys: sisältönä 17 upeaa ihonhoitotuotetta ja 7 meikkituotesuosikkia. Täydellinen joko lahjaksi tai itsellesi päivittäiseen hemmotteluun. Lumenen kalenterit ovat perinteisesti olleet laadukkaita ja sisältö on ollut monipuolinen. Uskon kalenterin tänäkin vuonna pitävän entisen tasonsa. Lumenen joulukalenterin voit ostaa myös Kicksistä ja kalenteri maksaa 89,90 euroa.

*Essie Advent Calendar

Essie-joulukalenteri sisältää 24 yllätystä ja kaiken mitä tarvitset täydellisen manikyyrin tekemiseen kotona. Joulukalenteri sisältää 9 täysikokoista tuotetta (joista 6 saatavana rajoitetun ajan), 10 minituotetta, 1 minikokoisen aluslakan, 2 minikokoista päällyslakkaa, 1 minikokoisen apricot cuticle oil -kynsinauhaöljyn ja 1 minikokoisen pullon kynsilakanpoistoainetta. Essien kynsilakat ovat omia suosikkejani ja olen tykännyt heidän värivalikoimastaan. Myös Essien kalenteri löytyy Kicksin valikoimasta ja kalenteri maksaa 89,50 euroa ja se on arvoltaan 192,50 euroa eli rahoilleen saa varmasti vastinetta.

Yves Saint Laurent Advent Calendar

Tämä joulukalenteri sisältää Yves Saint Laurentin ikonisimmat tuotteet: kolme tähtituotetta, 20 minikokoista tuotetta ja yhden star charmin. Täydellinen lahja itsellesi tai ystävälle! Yves Saint Laurentin kalenteri on ehdottomasti tämän postauksen kallein joulukalenteri, mutta myös kalenterin sisältö ja itse brändi nostavat ymmärrettävästi hintaa. Yves Saint Laurentin joulukalenteri on selkeästi hieman eksklusiivisempi kalenteri sisällöltään. Tämä kalenteri olisi itselleni varmasti erinomainen, mutta melkein 300 euron hinta on itselleni liikaa. Yves Saint Laurentin kalenterin voit tilata Kicksin verkkokaupasta ja kalenteri maksaa 280 euroa sisällön arvon ollessa 390 euroa.

essence advent calendar 24 sparkling moments of joy

Joulusesonki on unohtumaton essencen limited edition ”24 sparkling moments of joy” -kalenterilla, sillä voit odottaa löytäväsi 24 häikäisevän luovaa yllätystä joka päivä aattoon asti. Itselläni on ollut nyt muutama vuonna Essencen joulukalenteri ja laitoin tämänkin jo tilaukseen, sillä olen ollut tyytyväinen kalenteriin. Essence on hinta/laatu-suhteeltaan yksi parhaista kosmetiikkamerkeistä ja myös kalenteri on ollut sisällöltään erittäin hyvä. Essencen kalenterin voit tilata Lykolta ja kalenteri maksaa 30,90 euroa mikä on melko maltillinen hinta kosmetiikkakalenterista.

Catrice Advent Calendar DIY

Ensin yksi, sitten kaksi, kolme ja neljä… CATRICE DIY -joulukalenteri 2021 on täällä! Tänä vuonna kalenteri on saatavilla syyskuun lopulta ja kalenteri saa jokaisen kauneusintoilijan sydämen tykyttämään kovemmin – onhan odotus iloista parhain. Kalenterin jouluinen design tuo juhlallisen mielen ja saa haaveilemaan talvi-illoista peiton alla kynttilän valossa, Netflix ja kuppi kaakaota seurana. Joulukalenteri ei ole ainoastaan kaunis ulkoasultaan vaan myös sisällöltään! 24 kauneusyllätystä, 24 paperipussia erilaisin koristein ja 24 yhteensopivaa kultaista numerotarraa odottavat valmistajaansa. Tee näköisesi kalenteri joko itsellesi tai lahjaksi jollekin erityiselle. Kalenteri sisältää muutaman limited edition tuotteen kultaisella designilla.

Catricen DIY-joulukalenteri kuulostaa jännittävältä kuvauksensa perusteella. Tämä kalenteri on toinen, jonka tilaamista vahvasti mietin, sillä Essencen tapaan Catricen kosmetiikka on itselläni käytössä arjessa. Catricen kalenteri maksaa 41,50 euroa ja kalenterin voit tilata Lykon verkkokaupasta.

Share the Joy Advent Calendar

Aloita lähtölaskenta jouluaattoon 24 matkakokoista yllätystä sisältävällä Share the Joy joulukalenterilla. Kalenterin popup-muotoilu sekä sen sisältämät hemmottelevat kylpy-, vartalo-, kasvo- ja hiustuotteet vievät sinut välittömästi joulutunnelmaan. Share the joy-kalenteri on The Body Shopin neljästä kalentereista edullisin ja se maksaa 79 euroa ja sisältö on arvoltaan 121,20 euroa.

Share the Love Big Advent Calendar

Kalenterin popup-muotoilu sekä sen sisältämät 25 (!) luukullista hemmottelevia ja elvyttäviä yllätystuotteita kylpy-, vartalo-, hius- ja kasvosarjoista vievät sinut välittömästi ilahduttavaan joulumaailmaan. Share the love big-kalenteri on keskihintainen vaihtoehto The Body Shopin kalentereista ja se sisältää tosiaan 25 luukkua. Share the love big-kalenteri maksaa 99 euroa ja on arvoltaan 196,60 euroa.

Share Love & Joy Ultimate Advent Calendar

Saatat löytää kalenterista puhdistavia kasvonaamioita. Tai Shea shampoon ja hoitoaineen, jotka hoitavat ja ravitsevat kuivat talvihiukset kuntoon. Kalenterista voi löytyä myös pehmentävä ja raikastava iho Drops of Youth™ tehoseerumi, joka tuo tervettä hehkua kasvoille. Myös tämä kalenteri sisältää 25 luukkua ja tämä on peruskalentereista hintavin. Share love & joy ultimate-kalenteri maksaa 149 euroa ja kalenteri on arvoltaan 306,30 euroa eli tuotteiden arvo ylittää selkeästi kalenterin hinnan.

Share Love, Joy & Kindness Exclusive Advent Calendar

”Aloita paras joulun lähtölaskenta ikinä Share Love, Joy & Kindness Exclusive joulukalenterilla. Olemme täysin tosissamme, että tämä on isoin, eniten iloa tuova, eniten huippuyllätyksellisiä luukkuja sisältävä joulukalenteri, jonka olemme ikinä luoneet. Toistamme: ikinä.”

Tämän massiivisen uuden kosmetiikkakalenterin popup-muotoilu sekä sen sisältämät 44 (kyllä, luit oikein: 44!) tuotetta kylpy-, vartalo-, hius- ja kasvosarjoistamme vievät sinut hurmaavaan joulutunnelmaan. Olemme pakanneet niin monta suosikkituotetta ja bestselleriä tähän kalenteriin, että saat 1-3 yllätystä joka päivä. Aika mahtavaa, eikö?

Tämä The Body Shopin eksklusiivinen kalenteri sisältää huimat 44 luukkua eli luukkuja on reilusti avattavaksi. Share Love, Joy and Kindness-joulukalenteri maksaa huimat 460 euroa, joten tämä on todellisen The Body Shop-fanin valinta. Kalenteri on arvoltaan 708,90 euroa, joten rahoilleen saa myös tällä kalenterilla varmasti vastinetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *