Hae
Fun, Fitness and Fashion
Kaupallinen yhteistyö

Uusia sisustushankintoja uuteen kotiin

Kaupallinen yhteistyö: Sortter

Sekä syksy että kevät ovat tunnetusti aikaa, jolloin moni uusii sisustustaan. Meillä seuraava isompi sisustuksen muutos on tiedossa ensi syksynä, kun uusi kotimme valmistuu. Haaveissa on uusia ainakin ruokapöytä sekä sohva, sillä nykyinen sohvamme on valitettavasti vääränmallinen uuden asuntomme ollessa peilikuva nykyisestä kodistamme eikä divaania ole mahdollista kääntää. Lisäksi haluaisin meille suorakulmion muotoisen ruokapöydän, sillä pyöreä pöytä ei oikein sovellu perheemme arkeen. Ai vitsi, ihana päästä tekemään uusia sisustushankintoja uuteen kotiin!

Uudessa kodissamme tulee olemaan myös työhuone, josta tulee nimenomaan mieheni työhuone. Työpöytä meiltä löytyykin jo, mutta kyllähän kunnon dataluola tarvitsee myös muuta sisustusta. Työhuone voisi toimia tarvittaessa myös vierashuoneena, joten esimerkiksi vuodesohva voisi olla hyvä vaihtoehto hankittavaksi.

Uudessa kodissamme tulee myös olemaan hieman yllättäen mustia yksityiskohtia sekä kylpyhuoneissa että keittiössä, johon meille on tulossa musta katosta riippuva liesituuletin. Saan myös keittiösaarekkeen käyttööni ja odotankin innolla, että pääsemme vihdoin muuttamaan. Uusi kotimme on kuitenkin vielä erittäin pahasti keskeneräinen, mutta talorakenteiden pitäisi tulla viikolla 2/2022. Kunhan uusi kotimme edistyy hieman, voisin kirjoitella mm. valituista pintamateriaaleista enemmän sekä toki koko asuntoprojektista itsessään. Tällä hetkellä raksalla on kaikki pohjatyöt valmiina eikä näissä ainakaan itsellänikään ole sen enempää ihmeteltävää, vaikka toki mm. putkisto onkin tärkeä osa toimivaa kotia 🙊

Sisustushankinnat ovat usein myös melko isoja investointeja ja Sortterin avulla voit helpottaa sisustushankintojen tekoa. Sortter ei tarjoa lainaa, vaan Sortter on lainojen kilpailutuspalvelu, josta löydät kilpailutuksen mm. joustoluotolle. Sortterin sivuilla voit myös kilpailuttaa autolainasi tai remonttilainasi.

Kaupallinen yhteistyö: Sortter

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *