Hae
Fun, Fitness and Fashion

Viime joulun joululahjat

*Sisältää mainoslinkkejä

Joulu alkaa nyt olla kokonaisuudessaan taputeltu ja olen siivonnut muut joulukoristeet pois meiltä paitsi joulukuusen. Haluaisin jo päästä kuusesta eroon, mutta tarvitsisin joulukuuselle säilytyspussin. Kaikki koristevalot jätin tietysti vielä tuomaan tunnelmaa kotiin ja olohuoneemme sai myös viime viikolla uuden pehmoisen maton. Jos haluat lukea meidän joulusta enemmän, löydät joulupostauksen täältä. Tässä postauksessa esittelen viime joulun joululahjat ja olimmehan me olleet yllättävän kiltteinä taas viime vuonna.

Tänä vuonna meidän joululahjojen vaihtaminen aikuisten kesken oli aika maltillista ja suurimman osan meidän perheen lahjoista saikin prinsessa. Etenkin Ryhmä Hau ja My Little Pony-lelut olivat kovin toivottuja ja pukki oli osannut kuunnella toiveita hyvin. Myös paljon toivottu ”kotileikki” eli leikkikeittiö löysi tiensä meille vaikkakin toimitus venyi yli joulun, vaikka olin tilannut kotileikin hyvissä ajoin.

Prinsessan muita lahjoja olivat:

✨ *Skate Sunny (My Little Pony)

✨ *Prinsessa Cadence (My Little Pony)

✨  *Ryhmä Hau kauko-ohjattava Vainu

✨ Ryhmä Hau vaatteita

✨  Ryhmä Hau vahtitorni sekä Training Center

✨ Gugguu mekko sekä kauniit legginsit

Meidän aikuisten ”lahjominen” oli huomattavasti vähäisempää ja annoin miehelleni lahjaksi lentoliput Kittilään, sillä hän on lähdössä kavereidensa kanssa viikoksi Leville laskettelemaan. Toivottavasti tuo reissu toteutuu 🤞🏻 Itse sain mieheltäni lahjaksi mustat Aimn’in trikoot sekä kauniin hopeisen kaulakorun.

Muita lahjoja olivat jo Instagramissanikin vilahtaneet kynttilät anopiltani ja saimme anopiltani myös lahjaksi ihanan pehmoisen torkkupeiton. Saimme myös suklaata ja ostin itselleni lahjaksi myös Gantin aamutohvelit.

Mitä te saitte lahjaksi? 💕

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *