Hae
Fun, Fitness and Fashion
Kaupallinen yhteistyö

Kosmetiikkauutuuksia Lykolta

Kaupallinen yhteistyö: Lyko
*Sisältää mainoslinkkejä

Tilasin vähän aikaa sitten muutamia kosmetiikkauutuuksia Lykolta ja nyt olisi aika kertoa näistä tarkemmin teillekin. Lyko on johtava hiusten- ja kauneudenhoidon asiantuntija, jonka verkkokaupasta löytyy yli 55 000 tuotetta yli 1000 eri tuotemerkiltä. Lykon periaatteisiin kuuluu nopea toimitus ja usein Lykon paketit ovatkin perille jo aivan muutamassa päivässä. Kauaa ei siis tarvitse odotella!

Tilasin tällä kertaa Lykolta paljon erilaista kosmetiikkaa sekä muutamia kosmetiikka- ja ihonhoidon tuotteita. Keskitytään ensiksi ihonhoitotuotteiden esittelyyn ja niiden käyttökokemuksiin.

7 Days – #mybeautyweek

Rakastan yli kaiken kangasnaamioita ja käytänkin kangasnaamioita viikoittain, joskus jopa useamman viikossa. Olen lukenut aikaisemmin 7 päivän tehokuurista, jossa viikon jokaisena päivänä käytetään kangasnaamio. Näin keskellä talvea ajattelin vihdoin kokeilla viikon tehokuuria ja siksi tilasinkin itselleni jokaiselle viikonpäivälle oman kangasnaamion 7 Daysin valikoimasta. Naamiot ovat keskenään hieman erilaisia ja osa keskittyy enemmän ihon heleyttämiseen, osa taas kosteuttamiseen. Ideana on kuitenkin käyttää yksi naamio päivässä ja naamiot on nimetty maanantaista sunnuntaihin. Tykkäsin 7 Daysin naamioista kovasti ja naamiot olivatkin kasvoille mukavasti istuvia sekä sopivan kosteita. Voit tilata naamiot Lykon valikoimasta joko suoraan pakettina (ovh. 22,90 euroa) tai erikseen seitsemänä naamiona (ovh. 3,50 euroa). Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä seitsemän päivän tehokuuria ja omat kasvoni ainakin tykkäsivät tehokosteutuksesta.

ANASTASIA BEVERLY HILLS – DIP BROW POMADE

Anastasia Beverly Hillsin Dip Brow Pomade on ikoninen kulmatuote jo muutaman vuoden takaa ja Instagramin perusteella tämä tuntui olevan monen muunkin suosikki ja luottotuote vuodesta toiseen. Dip Brow Pomade on vedenkestävä kulmaväri ja tämä sopii myös kulmakarvojen muotoiluun. Tiesitkö, että tätä kulmaväriä voi käyttää myös silmienrajaukseen? Dip Brow Pomade maksaa 27,50 euroa, mutta kulmaväri on kyllä jokaisen euron arvoinen. Kulmaväri on myös erittäin riittoisa. Vahva suositus!

YVES SAINT LAURENT SEQUIN CRUSH MONO

Yves Saint Laurentin Sequin Crush Mono on erittäin pigmenttinen glitterinen luomiväri, jolla loihdit taatusti näyttävän silmämeikin. Omaan arkilookkiini tämä on liian räväkkä, mutta kunhan joskus pääsisi juhliin, tämä tulee varmasti kruunaamaan iltameikin. Luomiväriä on helppo lisätä luomelle joko siveltimellä tai jopa sormin ja luomiväri jättää luomelle erittäin kiiltävän lopputuloksen. Sequin Crush Mono-luomiväri maksaa 33,50 euroa.

NIVEA MAGICBAR RADIANCE

Nivean Magicbar Radiance on ihon puhdistukseen tarkoitettu kasvosaippua. Kun hierot tätä kasvoillesi, saippua vaahtoutuu mukavasti kasvojen iholla. MagicBAR sisältää mm. ruusu-uutetta ja Vitamiini-E:tä. Radiance-kasvosaippua tekee ihostasi heleän ja hehkuvan. Nivean MagicBAR-sarjan kasvosaippuat on kehitetty erityisesti herkälle iholle eivätkä tuotteet kuivata ihoa. Sekä pakkaus että kasvosaippua ovat täysin muovittomia. MagicBAR maksaa 8,90 euroa ja 9/10 asiakkaasta suosittelee tätä Lykolla, samoin minäkin!

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Lyko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.