Hae
Fun, Fitness and Fashion

Stokke Tripp Trapp täyttää 50 vuotta

Ikoninen lastentuoli Stokke Tripp Trapp täyttää 50 vuotta, sillä nyt tulee kuluneeksi 50 vuotta siitä kun Peter Opsvik suunnitteli tuolin Norjassa vuonna 1972. Peter Opsvik suunnitteli tuolin lapsilleen, sillä hän ei tuntunut löytävän sopivaa tuolia muutoin. Miljoonat lapset ympäri maailman ovat käyttäneet tätä klassikkoa ja myös meiltä löytyy tämä tuoli. Meillä on Tripp Trappista pelkkiä hyviä kokemuksia ja siitä syystä haluankin suositella tätä tuolia kaikille lapsiperheille. Stokke Tripp Trapp on suunniteltu käytettäväksi koko lapsuuden ajan ja miksei myös aikuisena. Tuoli mukautuu lapsen kasvun mukaan monipuolisesti ja siihen on saatavana myös erilaisia lisävarusteita.

Tripp Trappin menestyksen avain on ajaton, laadukas muotoilu ja tuolin kyky kasvaa lapsesi kanssa, jolloin hän voi istua yhdessä muun perheen kanssa pöydän ääressä ja osallistua kehityksen kannalta tärkeään pöydän ympärillä tapahtuvaan sosialisointiin. Tämä on ratkaisevaa lapsen luovuuden sekä kieli- ja motoristen taitojen kehityksen kannalta. Tripp Trappin säädettävä muotoilu mahdollistaa lapsen ergonomisen istuma-asennon ja liikkumisvapauden korkeus- ja syvyyssäädettävillä istuin- ja jalkalevyillä missä tahansa iässä.

Stokke Tripp Trapp Stokke Tripp Trapp

Kestävää laatua

Meidän Tripp Trappimme on itseasiassa todella vanha, sillä kyseessä on serkkuni vanha tuoli ja tuoli on käsittääkseni vuoden 1993 hujakoilta eli meidänkin yksilömme on noin 30-vuotias. Ihan täydellisessä kunnossahan tämä ei enää ole, sillä tuolista löytyy muutamia kauneusvirheitä, mutta ollakseen näin vanha tuoli, se on kestänyt erittäin hyvin. Näiden vuosien aikana design on pysynyt käytännössä samana, mutta esimerkiksi selkänojan paksuuteen on tullut pienenpieniä muutoksia, joita ei silmällä huomaa, mutta esimerkiksi kaikki ihan uusimmat innovaatiot kuten Newborn set ei istu täydellisesti tähän vanhaan malliin. Lisäksi vanhassa mallissa on hieman erilainen puinen syöttötuolikaari, kun uudessa mallissa Baby Set on muovinen.

Silloin kun tyttäremme oli vauva, meillä oli käytössä Newborn Set. Vaikka setti ei kiinnittynyt aivan täydellisesti, saimme kuitenkin varmistettua kaukalon tukevuuden tuolissa. Kun tyttäremme kasvoi, otimme käyttöön puisen syöttötuolikaaren ja nyt tuo kaari on serkkuni vauvalla käytössä. Meidän tulevalle pienokaiselle aiomme ehdottomasti hankkia myös toisen valkoisen Tripp Trappin, jotta lapsillamme on samanlaiset tuolit käytössään.

Stokke Tripp Trapp Stokke Tripp Trapp

Nyt kun vanhempi lapsemme kasvaa, olemme joutuneet säätämään tuolin istuinkorkeutta jo hieman. Tuolin istuinkorkeutta on helppo säätää laskettavilla ja nostettavilla istuinlevyillä. Istuinlevyn lisäksi tuolista löytyy myös erillinen jalkatuki, jota säädetään samalla tavalla kuin istuinlevyäkin. Levyt saa liikkumaan löysyttämällä tuolin sivussa olevia ruuveja, jolloin runko ei ole niin kireä ja levyä saa liu’utettua vaivattomasti haluamalleen kohdalle.

Tripp Trappissa olemme tykänneet erityisesti tuolin muunneltavuudesta sekä siitä, että siihen saa tarvittaessa erilaisia lisäosia. Tykkään myös kovasti tuolin ulkonäöstä ja se miellyttääkin visuaalista silmääni kovasti. Myös tuolin kestävyys saa meidän perheeltä varauksettomat kehut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.