Hae
Fun, Fitness and Fashion

Hän on täällä 💙

Hän on täällä, nimittäin meidän pieni poikamme 💙 Työnimeltään Kalevi syntyi viime keskiviikkona naistenklinikalla ja perjantaina olemme kotiutuneet perhepesästä. Kaikki voimme hyvin ja tulen postailemaan uudesta arjestamme kunhan hetken hengähdämme ja totuttelemme uuteen nelihenkiseen perheeseemme sekä uuteen arkeen.

Syntyessään pienellä oli painoa 4155 grammaa ja pituutta hänellä oli 51 senttiä. Synnytys käynnistyi näyttävään tyyliin lapsivesienmenolla XXL:ssä viime viikon tiistaina ja supistukset käynnistyivät seuraavan yön aikana. Keskiviikkona klo 11.50 sain pidellä pientä poikaamme ensikerran 💙 Synnytys sujui todella nopeasti mikä oli totta kai vain pelkästään hyvä asia. Tulen kertomaan synnytyksestä hieman tarkemmin synnytyskertomuksen muodossa.

Mikäli perheemme arki kiinnostaa enemmän, voit seurata minua Instagramissa nimimerkillä @pinxedful 💕

Lue edellinen postaukseni: https://funfitfash.vaikuttajamedia.fi/2022/07/14/synnytys-lahestyy/

4 kommenttia

 1. Katri kirjoitti:

  Onnittelut <3 Oh, kiva tuo synnytyksen alku :'D Leffamatskua..

  • Cami kirjoitti:

   Kiitos 💕 Se oli kyllä melkoinen momentti 😀 Ei ainakaan pääse unohtumaan, että missä ja miten synnytys alkoi xD

 2. Kata kirjoitti:

  Paljon onnea ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.