Hae
Fun, Fitness and Fashion

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

*Sisältää mainoslinkkejä

Joulu se lähestyy vauhdilla ja vaikka onkin vasta syyskuu, tämän vuoden kosmetiikkajoulukalenterit ovat jo isolta osin myynnissä. Tässä postauksessa esittelen kosmetiikkakalenterit ja päivitän postausta sitä mukaa, kun uusia kalentereita julkaistaan. The Body Shop julkaisi omat kalenterinsa jo elokuussa ja niistä löytyy oma postauksensa. Kosmetiikkajoulukalenterit vuonna 2022 pitävät sisällään herkullisen kattauksen ja jokaiselle on varmasti tarjolla jotakin!

essence HAPPY HOLIDAYS Advent Calendar

*essence HAPPY HOLIDAYS Advent Calendar

Essencen kalenteri on ollut oma suosikkini jo vuosia ja aion hankkia tämän kalenterin tänäkin vuonna. Kalenterista löytyy 24 yllätystä, joista 21 tuotetta on täysikokoisia. Kalenterin hinta tulee olemaan Lykolla 31,90 euroa.

Rituals The Ritual of Advent 2D

*Rituals The Ritual of Advent 2D

Ritualsin kalenteri julkaistaan Lykolle noin kolmen päivän päästä ja Ritualsin myymäläthän avautuivat Suomessa juuri tänään. Ritualsin kalenterista löytyy 24 yllätystä ja kalenteri on arvoltaan 130 euroa. Ritualsin kalenteri maksaa 76,50 euroa.

*By Lyko Days of Bea-you-ty Calendar

Lykon edullisin kalenteri on nimeltää Days of bea-you-ty calendar ja tämä kalenteri maksaa 79 euroa. Kalenteri on arvoltaan 304 euroa ja se sisältää 25 ihanaa yllätystä joulunodotukseen. Lykon kalenterit myydään nopeasti loppuun, joten näiden kanssa kannattaa toimia nopeasti.

Lyko Me-phoria

*By Lyko Me-phoria Calendar

Lykon Me-phoria kalenteri on Lykon keskihintainen kalenteri, joka maksaa 99 euroa ja kalenterin arvo on n. 429 euroa. Kalenterissa on 24 luukkua ja se sisältää meikkejä, ihonhoitotuotteita, tuoksuja ja hiustenhoitotuotteita.

Lyko 24K

*By Lyko 24K Calendar

Lykon 24K kalenteri on Lykon eksklusiivinen kalenteri, joka on hinnaltaan korkein ja kalenteri maksaa 249 euroa. Kalenterin arvoksi luvataan kuitenkin 995 euroa ja kalenteri myytiin loppuun viime vuonna tunnissa. Kalenteri julkaistaan tästä päivästä alkaen 17 päivän kuluttua, joten tämä kannattaa ottaa ylös. Luvassa on vain parasta!

Revolution You Are The Revolution Advent Calander 2022

*Makeup Revolution You Are The Revolution Advent Calander 2022

Makeup Revolutionin kalenterissa on 25 luukkua ja tämä kalenteri kiinnostaa myös itseäni. Makeup Revolutionin kosmetiikka on ollut itselleni mieleistä ja kalenterissa onkin luvassa ihana kattaus kosmetiikkaa. Kalenteri maksaa 52,50 euroa

Lyko Man-datories

*By Lyko Man-datories Calendar

Lykon kosmetiikkakalenteri miehille! Tämäkin kalenteri myytiin viime vuonna tunnissa loppuun, joten jos haluat ilahduttaa itseäsi tai puolisoasi, tämänkin kanssa kannattaa toimia nopeasti. Kalenterista löytyy kaikkea tarpeellista miehelle ja kalenteri maksaa 99 euroa.

LUMENE Advent Calendar 2022 - 24 Nordic Beauty Treasures

*Lumene Advent Calendar – 24 Nordic Beauty Treasures

Ylellinen Lumenen kalenteri sisältää 24 luukkua ihania Lumenen tuotteita. sisältönä 17 upeaa ihonhoitotuotetta ja 7 meikkituotesuosikkia. Lumenen kalenteri maksaa 88,90 euroa.

NIVEA Advent Calender

*NIVEA Advent Calender

Nivean kalenteri sisältää 24 yllätyksellistä luukkua ja luukuista paljastuu mm. ihonhoitotuotteita. Nivean kalenteri maksaa 55,90 euroa.

Baylis & Harding Ladies Advent Calendar

*Baylis & Harding Ladies Advent Calendar

Tämä glamourin täyteinen naisten kosmetiikkakalenteri sisältää 24 yllätystä joulunodotukseen ja luvassa on ihania ja huumaavia tuoksuja. Kalenterista löytyy niin ihonhoitotuotteita kuin kylpytuotteita. Kalenteri maksaa 66,50 euroa.

Invisibobble Advents Calendar

*Invisibobble Advents Calendar

Meillä oli viime vuonna tämä Invisibobblen kalenteri ja tykkäsimme prinsessan kanssa kovasti. Kalenterista löytyy Invisibobblen luottotuotteita, kuten ponnareita ja pinnejä.

*Yves Rocher joulukalenteri

Yves Rocherin kalenteriin on koottu talvisen tähtitaivaan ja lumisen maiseman innoittamina 24 yllätystä, jotka tuovat ilahduttavia hetkiä joulun odotukseen. Kalenteri sisältää hoitotuotteita kasvoille, vartalolle ja hiuksille, meikkejä ja tuoksuja. Tutustu valikoituihin uutuuksiin ja ehdottomiin suosikkeihin, jotka tekevät odotuksesta hieman hauskempaa. Kalenteri maksaa 54,90 euroa.

Arvo 144,60 €

Advent Calendar

*Lancôme Advent Calendar

Lancomen kalenteri on vasta tulossa, mutta ulkonäkönsä puolesta kalenterista on tulossa yksi upeimmista. Lancomen kalenteri on eksklusiivinen kalenteri, jonka hinta on 179,40 euroa ja se on arvoltaan 528 euroa.

Advent Calendar

*Yves saint laurent advent calendar

Yves Saint Laurentin kalenteri on yksi haaveistani, mutta kalenterin ollessa hinnaltaan 392,50 euroa, se tuleekin todennäköisesti jäämään haaveeksi. Ainakin viime vuonna kalenterissa oli ihania YSL:n tuotteita ja kalenteri näytti olevan jokaisen euron arvoinen.

*Twistbe joulukalenteri

”Luonnonkosmetiikan THE joulukalenteri eli Twistbe joulukalenteri tulee taas! Se on ainutlaatuinen ja huippulaadukas kokonaisvaltaisen ihonhoidon kosmetiikkakalenteri, joka sisältää ihonhoidon asiantuntijoidemme tarkoin valitsemat tuotteet eri valmistajilta.

Pääset tutustumaan monipuolisesti kiinnostaviin ja aidosti ihoa hoitaviin tuotteisiin, jotka sopivat kaikille ihotyypeille.

Jokainen kalenterin tuote on käsin pakattu kauniiseen lahjapussiin.”

Twistben kalenteri maksaa 340,70 euroa ja Twistben sivuilta pääset tilaamaan uutiskirjeen, jolla saat alennuskoodin kalenteriin sen ilmestyessä 💕

Advent Calendar

*Essie advent calendar

Essie-joulukalenteri sisältää 24 yllätystä ja kaiken mitä tarvitset täydellisen manikyyrin tekemiseen kotona. Joulukalenteri sisältää 8 täysikokoista tuotetta (joista 7 saatavana rajoitetun ajan), 1 täysikokoinen päällyslakka, 10 minituotetta (5ml), 1 minikokoisen kynnenvahvistajan, 1 minikokoisen päällyslakan, 1 minikokoisen one base & top coat, 1 minikokoisen apricot cuticle oil -kynsinauhaöljyn ja 1 minikokoisen pullon kynsilakanpoistoainetta.

Kalenteri maksaa 89,90 euroa.

Christmas Advent Calendar

*L’Oréal Paris Christmas Advent Calendar

Löydä 24 kosmetiikkasuosikkia L’Oréal Paris upeasta joulukalenterista. Jokaisen luukun takana on huolellisesti valittu meikki-, ihonhoito- tai hiustenhoitotuote, joiden avulla luot täydellisen lookin tänä jouluna. Hemmottele itseäsi tai läheisiäsi meikeillä ripsille, kasvoille, huulille ja kulmille sekä yllätystuotteilla iholle ja hiuksille. Olet sen arvoinen.

Kalenteri maksaa 119,90 euroa ja on arvoltaan 293 euroa.

Sincerely Yours Beauty Advent Calendar

*benefit Sincerely Yours Beauty Advent Calendar

Anna kaikkien aikojen paras lahja: kauneustuotteita sisältävä joulukalenteri! 12 Benefitin suosituinta tuotetta hauskoissa minipakkauksissa. Niiden avulla näytät upealta koko lomakauden (ja sen jälkeen). Avaa yksi suloinen paketti päivässä. Sisällä odottaa jokin nykyisistä tai ehkä tulevista suosikkituotteistasi. Mukana on sievä kortti, jonka voit lähettää parhaalle ystävällesi, ja tuotteet toimitetaan ihanassa keräilyrasiassa! Pakkauksessa on 12 välttämätöntä ja suosittua Benefit-tuotetta.

Benefitin kalenteri maksaa 72 euroa.

Christmas Beauty Calendar Gift Box

*depend Christmas Beauty Calendar Gift Box

Dependin kauniista kalenterista löydät 24 luukkua upean kauniista kalenterista. Kalenteri maksaa 37,90 euroa ja on arvoltaan 92 euroa.

KICKS Makeup Advent Calendar 2022

*KICKS Makeup Advent Calendar 2022

Ylellinen kauneuskalenteri, jossa on 24 ihanaa meikkituotetta rakastettavaksi. Valittu KICKSin myydyimmistä meikkituotemerkeistä. Kalenteri maksaa 149,90 euroa ja on arvoltaan 341 euroa.

KICKS Skincare Advent Calendar 2022

*KICKS Skincare Advent Calendar 2022

Ylellinen kauneuskalenteri, jossa on 24 ihanaa ihonhoitotuotetta, jotka on valittu KICKSin myydyimmistä ihonhoitobrändeistä. Kalenterista löytyy esimerkiksi Elizabeth Ardenin sekä Kiehls’n tuotteita. Kalenteri maksaa 149,90 euroa ja on arvoltaan 338 euroa.

*Skincity the skincare calendar

Syyskauden kohokohta lähestyy! Lähtölaskenta Skincityn himoitun joulukalenterin vuosittaiseen lanseeraukseen on alkanut! Täältä voit seurata lähtölaskentaa Skincityn joulukalenterin julkaisuun, joka on tänä vuonna jotain tavallisuudesta poikkeavaa! Tämän vuoden joulukalenteri lanseerataan 4. lokakuuta klo 10:00 CET, ja vain 149 eurolla saat 25 huolellisesti pakattua ihonhoitoyllätystä, joiden arvo on jopa 581 euroa (!). Kosmetiikkakalenteria on rajoitettu erä, joten varmista omasi ennen kuin se loppuu!

Advent Calendar

*Clinique advent calendar

Cliniquen ylellinen joulukalenteri sisältää 24 luukullista ihonhoidon yllätyksiä. Kalenteri maksaa 119 euroa ja on arvoltaan 306 euroa.

Advent Calendar

*mac advent calendar

Lumoavaa glamouria! Laske päiviä vuoden suurimpaan juhlaan rajoitetun erän Bursting With Surprises Advent Calendar -joulukalenterin avulla, joka kätkee sisäänsä 24 pientä ja suurta yllätystä avattavaksi joka päivä. Pakattu lahjaksi annettavaan, juhlavaan ja uudelleenkäytettävään pakkaukseen ympäristöä säästävämmällä ideologialla. Päällä näyttävä rusetti.

Macin kalenteri maksaa 268 euroa.

Edulliset kosmetiikkajoulukalenterit

*Invisibobble Advents Calendar 28,50 euroa

*depend Christmas Beauty Calendar Gift Box 37,90 euroa

Keskihintaiset kosmetiikkajoulukalenterit

*Makeup Revolution You Are The Revolution Advent Calander 2022 52,50 euroa

*Yves Rocher joulukalenteri 54,90 euroa

*NIVEA Advent Calender 55,90 euroa

*Baylis & Harding Ladies Advent Calendar 66,50 euroa

*benefit Sincerely Yours Beauty Advent Calendar 72 euroa

Eksklusiiviset kosmetiikkajoulukalenterit

*Skincity the skincare calendar 149 euroa

*KICKS Makeup Advent Calendar 2022 149,90 euroa

*KICKS Skincare Advent Calendar 2022 149,90 euroa

*Lancôme Advent Calendar 179,40 euroa

*By Lyko 24K Calendar 249 euroa

*mac advent calendar 268 euroa

*Twistbe joulukalenteri 340,70 euroa

*Yves saint laurent advent calendar 392,50 euroa

2 kommenttia

  1. Pirjo kirjoitti:

    Lancomen Kalenteri olisi ihan super 🤩

    • Cami kirjoitti:

      No eikö 😍 Toivottavasti Kicks päivittäisi pian vähän tarkemmin sisältöä 💕

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *